På Shine Har vi ett mindre samtalsrum- Själsro, Ett större behandlings/kursrum –Andrum, samt vårt magiska Armeringsnät i Cafét som önskar vara levandes med kreativa energier. Vi kommer även att vara återförsäljare av Rena ekologiska Hygienartiklar, Hälsokost och mycket mer.

Själsro ;

Själsro passar dig som önskar få skapa en trygg plats där du genom tex Coaching- eller Terapisamtal eller Andlig vägledning, ger individen möjlighet att möta sitt inre, landa i dem klarheter som behövs för att kunna föra sig själv till en mer hållbar och fridfull relation till sig själv, andra och livet.

Själsro rymmer max 2  deltagare samt Terapeut/Medium/coach. Går att hyra fasta dagar under en överenskommen tidsperiod alt korare tid vid behov och möjlighet.

Image

Andrum;

Andrum passar dig som önskar ge individer en harmoisk oas där dem ges möjligheten att få kunskap, verktyg och stöd i att landa i sitt inre fridfulla ljus, genom tex Yoga, Meditationer, kruser och cirklar. Hon möjliggör även den helandes kraft som igenkänning skapar när man får ta del och dela med likasinnade.

Andrum passar även dig som önskar få ge stöd genom att  ge healing- eller massagebehandlingar då vi tillhandahåller massagebänk.

Andrum rymmer uppemot 20 deltagare beroende på önskemål om möblering.

 • Biosittning på stolar 20 Deltagare

 • Cirkel på golvet sittandes på kuddar 12 deltagare

 • Liggandes på konstgjorda fällar, 10 deltagare

 • Kurs med kursbord 9 deltagare

 • Kurs med kursbord samt massagebänk , 6 deltagare.

  HYRESINFO
  kontakt@shinecafe.se .

   

 • Image
  Image
  Image
  Image

  Vårt magiska armeringsnät med levandes energier..

  Vibrerar din konst/foton av Kärlek, Ljus och Hopp – Låt dig då dela detta på Shine

  Under åren som gått har vi snubblat över så många härligt kreativa själar. Men som kanske blygsamt känner – Nja… Jag är mer av en hobbyfotograf.. eller jag tycker det bara är härligt att måla/skapa.

  Men tänk om just ditt verk vibrerar rakt in i ett annat väsen och väcker något djupt inom hen?

  Du är varmt välkommen att abonnera vårt magiska armeringsnät som just skapar denna möjlighet att låta dig dela med dig av ditt ljus..

  Image